CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 27, 2010

Kerna Sebiji Pelam


salam

di suatu petang yang hening...(mood merajuk)
si lelaki memerhatikan si gadis mengeluarkan brg dari begnya
'tgk tu ana keluarkan brg dri beg doraemon'
si gadis hanya tersenyum dlm pksaan (ye la kn tgh merajuk)
walau merajuk,hati tetap baik...
si lelaki menunggu dgn sabar menanti reaksi dari si gadis..
si gadis ' jeng2...spesel utk abg' (hlg sudah perasaan merajuk)
dengan pantas si lelaki menerpa si gadis..kne peluk daa..hikhikhik
'abg terharu la'..tima kasih ana..'
huhu...kerna sebiji pelam aku kne peluk,trus hlg mood merajuk..
hikhikhik...

moral of the story >>pentingnya mengetahui apa yang paling disukai oleh yang tersayang..xperlu berbelanja besar hanya sebiji pelam mampu membuatkn die tersenyum lebar..

2 comments:

ibuintan on December 28, 2010 at 9:38 PM said...

as salam ana,

terima kasih sudi singgah dan folo blog ibuintan..

ye walaupun sebiji pelam, bila kita mendapat yg kita sukai hati memang berbunga indah

putriana on December 29, 2010 at 12:31 PM said...

terima kasih kat akak gak sebab sudi jenguk blog saya yang x seberapa ni..hehe..

btul kak..mmg favorete laki saya buah pelam tu..klu dia moody je bg buah pelam msti dia senyum..:)